Geen kledingstress

____

Gratis items lenen van mijn client closet

Snelle Levering

____

Binnen 2 weken ontvang jullie de foto's. 

Kindvriendelijk

____

Als moeder van 2 kinderen heb ik veel ervaring met kinderen.  


Heb jij alleen maar telefoonfoto's van je kindje?

Ben jij zwanger?

Je kunt het je misschien nog niet voorstellen, maar die buik ben je straks toch echt waarschijnlijk weer snel vergeten. Geniet daar volop van, want voordat je het weet, heeft die buik plaatsgemaakt voor een baby!

 

Juist omdat de tijd zo snel gaat en deze periode zo bijzonder is, is het zo de moeite waard om je zwangerschapsbuikje te laten fotograferen!

 

Aan je zwangerschap zal je nog vaak terugdenken. Je herinnert je dan misschien nog wel al je kwaaltjes en bent je cravings nog niet vergeten, maar weet je dan ook nog precies hoe jouw buik er uitzag? Hoe jij was als zwangere vrouw? Het beeld van jou met je bolle buik vervaagt al snel. Hoe mooi is het dan als je een reeks prachtige zwangerschapsfoto’s hebt van jou als aanstaande mama? Zo kun je altijd even terugzien hoe goed die buik jou eigenlijk stond. Om jaloers op te worden!

 

Broertjes en zusjes betrek ik ook tijdens de fotoshoot

 

Uiteraard is er tijd om een keer van outfit te veranderen of even je make-up en haar bij te werken. Jij moet natuurlijk wel blijven shinen!

 

Niets is zo bijzonder als een kindje dat ik je buik groeit.

Een zwangerschapsshoot kan op een mooie locatie buiten plaatsvinden maar gezellig bij jullie thuis is ook een mogelijkheid.

Wil je een newborn en een zwangerschapsshoot boeken? Dan ontvang je 10% korting!

___

Maak jij tussen de luiers, flesjes en troostmomenten door wat foto's met je telefoon? Mis je die spontane foto's waar je zelf ook op staat?

 

Stel over 15 jaar vraagt jouw puber:  "Hoe zag ik eruit als baby?". Of over 25 jaar ben je benieuwd of je kleinkind op jou lijkt als baby? Alleen je hebt geen foto's. Spijt! Want die tijd komt niet meer terug!

 

Zelf hebben wij na 2 weken een lifestyle newbornshoot laten doen. Deze foto's zitten in het eerste jaarboek van de kids en bekijken we bijna elke dag. Ons zoontje Noud, vindt het prachtig om naar het 'babyboek', zoals hij het noemt, te kijken. Elke keer als we de foto's bekijk, gaan we weer even terug in die tijd dat ze klein waren. 

 

Als ik bij jullie kom voor een lifestyle newbornshoot gaan we samen  op zoek naar een fijn plekje in huis waar jullie lekker kunnen knuffelen met jullie kleintje.  Als er broertjes en zusjes zijn, stel ik vragen en doen we kleine opdrachtjes. De pure, liefdevolle en spontane momenten die hieruit voorkomen leg ik vast. 

 

Ik neem alle tijd en rust voor de shoot. Ik ga mee in het ritme van jullie kindje; van voeding tot aan het badritueel. Kleine details van jullie kindje, zoals de kleine handjes en voetjes, leg ik vast. 


Andere vrouwen zeggen..

lifestyle gezinsshoot rotterdam

Simone: 

""

Spontane newbornshoot buiten in het bos in breda

Jelena:

 "Een zwangerschapsshoot, niet gedacht dat we dit zouden doen maar last minute toch besloten om dit te doen. Beiden nog nooit een shoot gedaan, we dachten dat het een beetje onwennig zou zijn. De ontmoeting met Marloes voelde gelijk goed, lekker kletsen en heel veel gelachen met elkaar, dit heeft gezorgd voor prachtige en spontane foto's. Marloes gaf ons goede tips en heeft dit bijzondere moment fantastisch vastgelegd. We hebben echt niet kunnen kiezen uit de foto's, dus hebben we ze maar allemaal genomen. " 

 


Herinnering van jullie kleintje


Mini teentjes, kleine donshaartjes en een uitgebreid gaapje. Ja, het is zo cliché maar zo waar; de tijd vliegt. Vooral die eerste weken vragen veel liefde, zorg en aandacht. Mooie, bijzondere en 'eerst keer' momenten.


zekerheden als je een lifestyle newbornshoot boekt!

 

  1. Geen kledingstress want van te voren ontvangen jullie een tipboekje met kledingadvies en tips voor tijdens de shoot.

  2. Ik volg het ritme van jullie baby! Komt er een troost- of voedingsmoment tussendoor, geen probleem! Ik neem alle tijd tijdens een newbornshoot. 

  3. Betaal alleen voor jouw favoriete foto's die je zelf hebt gekozen uit een selectie. 

  4. Ik sta voor professionaliteit. Elk jaar investeer ik in mentoring en workshops om mijzelf te blijven ontwikkelen!

  5. Gewoon bij jullie thuis in jullie vertrouwde omgeving. Geen gestylde shoot maar puur en heel persoonlijk. 

  6. Op een ongedwongen en ontspannen manier maak ik foto's van jullie pasgeboren baby en jullie als kersvers gezin.

  7. Snelle levering. Binnen 2 weken na de shoot ontvangen jullie 50-60 zorgvuldig bewerkte foto's in een online galerij. 

  8. Door mijn werk in een kinderdagverblijf en als moeder van 2 jonge kids heb ik veel ervaring met kinderen. Tijdens de fotoshoot stel ik leuke vragen en ik laat ze kleine opdrachtjes doen. 

  9. Ik ben erg flexibel. Als de baby eerder of later geboren wordt is dat geen probleem en verzetten we de datum.


Tarieven

Basis

 

___

 15 bewerkte digitale bestanden

(zelf kiezen uit een selectie)

 

Meer foto's zijn mogelijk

voor €5 per extra foto

 

€0,25 per km buiten Dordrecht


€ 179

 

Exclusief

 Meest gekozen

___

Alle bewerkte digitale bestanden

(minimaal 50)

 

€0,25 per km buiten Dordrecht

 

 

 


€ 254

 


Newbornshoot oud beijerland

Danielle

"Wij hebben inmiddels twee shoots bij Marloes gehad, een zwangerschap- en newbornshoot. Voor beide shoots nam Marloes de tijd en wist ons op ons gemak te stellen. Ook met kinderen is Marloes erg geduldig en leuk, onze 4 jarige die afwisselend wel en niet op de foto wilde, wist Marloes toch op een leuke manier te motiveren!

Beide shoots kregen wij erg snel geleverd in een enorm mooie galerij, omdat wij van beide shoots alle foto’s en de bewerking hier van zo mooi vonden hebben we bij beide shoots alle foto’s bijgekocht.

Marloes is echt een aanrader, een volgende shoot gaan wij zeker weer bij haar boeken!'


Boek nu direct een lifestyle newbornshoot

____