Geen kledingstress

____

Voorafgaand aan de shoot ontvangen jullie kledingadvies.

Relaxed

____

Door mijn (werk)ervaring met kinderen zorg ik voor een ongedwongen sfeer.

Betaal nooit teveel

____

Betaal alleen voor de foto's die je zelf hebt gekozen uit de selectie. 


 Ben jij bang dat de kids niet meewerken voor de camera?

Heb jij wel honderden foto's van je kinderen maar eigenlijk geen één waar je zelf ook op staat met je gezin? Zie je tegen een fotoshoot op omdat je bang dat je kinderen tijdens een fotoshoot weg rennen of niet meewerken?

 

Stel over 15 jaar vraagt jouw puber:  "Knuffelden wij vroeger veel?" Je pakt het fotoalbum erbij en merkt dat je vaak zelf niet op de foto's  staat. En van die knuffelmomenten geen foto's hebt.  Je hebt spijt! Want die tijd kan je niet meer overdoen!

 

Zelf ga ik elk jaar met mijn gezin op de foto. Maar dat vind ik altijd wel even spannend. Werken de kinderen mee? Vindt mijn man het niet ongemakkelijk voor de camera? Staan we er wel leuk op? Een goeie fotograaf zorgt voor een ontspannen sfeer.

 

Met mijn werkwijze laat ik jullie ontspannen en is het een fijne tijd samen met je gezin. Door middel van gekke vraagjes en het doen van kleine opdrachtjes leg ik de pure, liefdevolle en spontane momenten die hieruit voortkomen vast.  Niets moet alles mag! Lekker knuffelen, ravotten of stoeien. Ik ga mee met de kinderen en zorg voor een ongedwongen sfeer met waardevolle beelden achteraf! 


Andere moeders zeggen..

Gezinsshoot omgeving dordrecht

Annette:

 "Wij zijn super blij met deze mooie herinnering! Foto's van ons gezinnetje. Het voelde heel ontspannen aan tijdens de shoot, Marloes gaf aanwijzingen en voor de rest was het gewoon gezellig met ons gezin zijn! Het fijne was dus ook dat de kinderen tussendoor lekker in het zand konden spelen en daarna weer op de foto gingen. De sfeer was fijn en uiteindelijk vond zelfs mijn man het leuk. Bedankt Marloes" 

 

Spontane gezinsshoot breda

Joanne: 

"Super fijne en ontspannen shoot gehad! Marloes je wist er een ontspannen moment voor ons van te maken met geweldige foto’s als resultaat. Hoe jij tijdens de foto’s bezig was met de kinderen echt leuk! De kids hebben genoten, en vroegen wanneer we weer gingen. Super bedankt!"

lifestyle gezinsshoot dordrecht

Mirjam: 

"Wauw!! Marloes heeft echt prachtige foto’s gemaakt van ons gezinnetje. Ik hou helemaal niet van op de foto gaan maar maak wel graag mooie herinneringen maar met Marloes voelde het absoluut natuurlijk! Ze kletst, was creatief en maakt de prachtigste foto’s. Ze heeft een uitzonderlijk talent om mensen enerzijds op hun gemak te stellen en anderzijds op de foto te zetten. Prachtige spontane foto’s gehad, kan haar bij iedereen aanraden! Kan niet wachten tot een volgende shoot! "


Herinnering van jullie gezin


Hoe waardevol is het om terug te kunnen zien hoe jullie sámen lol maakten,
knuffelden 
en grapjes maakten?!


zekerheden als je een gezinsshoot boekt!

  1. Geen kledingstress want van te voren ontvangen jullie een uitgebreid kledingadvies en tips voor tijdens de shoot. 

  2. Leen gratis kleding tijdens de shoot uit mijn client closet!
  3. Spontane en liefdevolle foto's en een fijne gezinstijd op een mooie buitenlocatie!

  4. Betaal alleen voor jouw favoriete foto's die je zelf hebt gekozen uit de selectie. 

  5. Een shoot op een prachtige buitenlocatie; ik ken de mooiste plekjes in de omgeving van West Brabant. 

  6. Op een ongedwongen en ontspannen manier maak ik foto's van jullie gezin. Tijdens de fotoshoot stel ik leuke vragen en ik laat jullie kleine opdrachtjes doen. 

  7. Ik sta voor professionaliteit. Elk jaar investeer ik in mentoring en workshops om mijzelf te blijven ontwikkelen!
  8. Een online galerij met minimaal 40 foto's waaruit jullie een keuze kunnen maken. Deze blijft altijd beschikbaar als back-up.

  9. Door mijn werk in een kinderdagverblijf en als moeder van twee jonge kids heb ik veel ervaring om snel een klik te maken met kinderen.


Tarieven

Basis

 

___

 10 bewerkte digitale bestanden

(zelf kiezen uit een selectie)

max 5 personen

 

Meer foto's zijn mogelijk

voor €7 per extra foto

Inclusief BTW

Exclusief €0,30 per km buiten Dordrecht


€ 297

 

Uitgebreid

 

___

Alle geselecteerde bewerkte digitale bestanden

(minimaal 40)

max 5 personen

 

 

 

Inclusief BTW

Exclusief €0,30 per km buiten Dordrecht


€ 386

 


Boek nu direct een gezinsshoot

____