Blog

Creatieve tips voor een bruiloft tijdens corona

Twijfelen jullie om jullie dag door te laten gaan ivm de corona maatregelen? Helaas zijn er een aantal dingen niet mogelijk, maar er zijn ook zeker veel dingen wél mogelijk. Vooral als je creatief nadenkt, kan het een onvergetelijke dag worden! Daar ga ik je bij helpen!

Lees meer »

YEAH! Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Jullie dag moet een dag worden om nooit te vergeten! Een prachtige jurk, een gaaf pak, veel liefde, familie, een toffe styling en natuurlijk iemand die dit allemaal vastlegt! De fotograaf!

Ik ben Marloes, 29 jaar, getrouwd met Pim en moeder van Noud (3) en Saar (1). Samen met onze bruine labrador genaamd ‘Brownie’ wonen wij in Dordrecht.

Creatief, spontaan, open, outgoing, enthousiast en perfectionistisch zo zou je mij kunnen omschrijven.

Ik hou van echte momenten, spontaan en ongedwongen op de foto. Foto's waardoor je later weer terug in het moment komt en die dag opnieuw beleeft!

Ik ben bruidsfotograaf in Dordrecht maar ik fotografeer bruiloften door heel Nederland zoals Eindhoven, Tilburg, Breda, Amsterdam en Utrecht. Ik leg jullie dag vast als een soort van dagboek. Waarschijnlijk zijn jullie zo aan het genieten dat sommige details aan jullie voorbij gaan. Met mijn oog voor detail zorg ik dat alles op jullie dag wordt gefotografeerd. Die traan van je moeder tijdens de ceremonie, de slappe lach tijdens een grappige speech, het onderonsje met oma. Jullie genieten en ik maak foto’s en vertel jullie verhaal doormiddel van de foto's.

Wil jij mijn trouwbrochure ontvangen voor nog meer informatie, tips en checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Vraag dan gratis mijn trouwbrochure aan! 

Bruidegom