Wedding time

Super leuk dat je interesse hebt in mijn trouwbrochure. Ik geef je met alle liefde meer informatie. Omdat ik maar een maximaal aantal bruiloften aanneem per jaar zit 2022 al helemaal vol. Ik heb wel nog plek in 2023!

Momenteel ben ik op zwangerschapsverlof, ik beantwoord mails en aanvragen wel maar dit kan iets langer duren. 

YEAH! Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Jullie dag moet een dag worden om nooit te vergeten! Een prachtige jurk, een gaaf pak, veel liefde, familie, een toffe styling en natuurlijk iemand die dit allemaal vastlegt! De fotograaf!

Ik ben Marloes, 29 jaar, getrouwd met Pim en moeder van Noud (4) en Saar (2). Samen met onze bruine labrador genaamd ‘Brownie’ wonen wij in Dordrecht.

Creatief, spontaan, open, outgoing, enthousiast en perfectionistisch zo zou je mij kunnen omschrijven.

Ik hou van echte momenten, spontaan en ongedwongen op de foto. Foto's waardoor je later weer terug in het moment komt en die dag opnieuw beleeft!

Ik ben bruidsfotograaf in Dordrecht maar ik fotografeer bruiloften door heel Nederland zoals Eindhoven, Tilburg, Breda, Gouda en Utrecht. Ik leg jullie dag vast als een soort van dagboek. Waarschijnlijk zijn jullie zo aan het genieten dat sommige details aan jullie voorbij gaan. Met mijn oog voor detail zorg ik dat alles op jullie dag wordt gefotografeerd. Die traan van je moeder tijdens de ceremonie, de slappe lach tijdens een grappige speech, het onderonsje met oma. Jullie genieten en ik maak foto’s en vertel jullie verhaal doormiddel van de foto's.

 

Bruidegom

Het is mogelijk om een loveshoot met korting te boeken. Leuk om elkaar alvast te leren kennen, te wennen om voor de camera te staan en ook heel leuk om deze foto's te gebruiken voor de uitnodiging!

Na de bruiloft ontvangen jullie:

- Gratis mini-album van 15x15 cm. Mogelijkheid om dit uit te bereiden! 

- Binnen 3 dagen de eerste preview van ongeveer 20 foto's

- Jullie uiteindelijke selectie foto's binnen 6 weken in een mooie online galerij én op een usb stick

- Extra selectie in zwart-wit

- Bij 6 uur fotografie minimaal 200 foto's

Investering: vanaf 1450 euro voor 6 uur fotografie, inclusief btw, inclusief reiskosten.

 

Wil jij mijn trouwbrochure ontvangen voor nog meer informatie, tips en checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Vraag dan gratis mijn trouwbrochure aan! 

Super leuk dat je interesse hebt in mijn trouwbrochure. Ik geef je met alle liefde meer informatie. Omdat ik maar een maximaal aantal bruiloften aanneem per jaar zit 2022 al helemaal vol. Ik heb wel nog plek in 2023!

Momenteel ben ik op zwangerschapsverlof, ik beantwoord mails en aanvragen wel maar dit kan iets langer duren. 

bruiloft gouda

Via een Instagram-story kwamen we Marloes tegen. Eigenlijk waren we meteen al enthousiast. Het spontane en de prachtige foto's sprak ons erg aan. Daarna hebben we meerdere gesprekken gehad en mailcontact om al onze wensen af te stellen. Er werd goed geluisterd en doorgevraagd, Marloes dacht echt met ons mee. We zagen Marloes op de dag zelf voor het eerst en meteen klikte ;) het met haar en voelde we ons op ons gemak.We hadden eigenlijk haast geen ervaring met fotoshoots dus daarom waren de aanwijzingen tijdens de shoot wel fijn.

Marloes is gezellig en vriendelijk maar ook heel professioneel.Bij het verdere programma op je dag weet ze heel goed spontane momenten te pakken zonder 'echt' aanwezig te zijn. Ze gaat op in de groep wat heel fijn is. We kregen al snel een preview waar we al heel enthousiast en blij mee waren. We zijn super blij met de foto's en we willen Marloes dan ook zeker aanraden!

- Ardjan & Nienke -

"Marloes is een fotograaf naar je hart. Ze is gezellig, warm, creatief, spontaan naar gasten en laat je op je gemak voelen achter de camera. Wij zijn namelijk niet echt bekend met voor een camera staan, maar dat zal voor meerdere mensen gelden. Mooi dat zij hier net zo van geniet als wij zelf, je ziet echt dat fotografie haar passie is. Ze laat je op een natuurlijke manier lachen door oefeningen/spelletjes voor de leukste spontane momentjes. De preview binnen een paar dagen ontvangen, super leuk en fijn om zo snel al wat te kunnen zien. De foto's die Marloes vastlegt gaven echt onze emotie weer. Buiten dat wij heel tevreden zijn hebben we ook veel positieve reacties gekregen vanuit onze gasten over haar. Vanuit ons een absolute aanrader. MARLOES JE BENT EEN TOPPER!"

- Bas & Iris -