Geen kledingstress

____

Voorafgaand aan de shoot ontvangen jullie een tipboekje met kledingadvies.

Alle tijd

____

Ik neem alle tijd tijdens de shoot en volg het ritme van jullie kleintje!

Kindvriendelijk

____

Als moeder van 2 kinderen heb ik veel ervaring met kinderen.  


Heb jij alleen maar telefoonfoto's van je kindje?

Maak jij tussen de luiers, flesjes en troostmomenten door wat foto's met je telefoon? Mis je die spontane foto's waar je zelf ook op staat?

 

Stel over 15 jaar vraagt jouw puber:  "Hoe zag ik eruit als baby?". Of over 25 jaar ben je benieuwd of je kleinkind op jou lijkt als baby? Alleen je hebt geen foto's. Spijt! Want die tijd komt niet meer terug!

 

Zelf hebben wij na 2 weken een lifestyle newbornshoot laten doen. Deze foto's zitten in het eerste jaarboek van de kids en bekijken we bijna elke dag. Ons zoontje Noud, vindt het prachtig om naar het 'babyboek', zoals hij het noemt, te kijken. Elke keer als we de foto's bekijk, gaan we weer even terug in die tijd dat ze klein waren. 

 

Als ik bij jullie kom voor een lifestyle newbornshoot gaan we samen  op zoek naar een fijn plekje in huis waar jullie lekker kunnen knuffelen met jullie kleintje.  Als er broertjes en zusjes zijn, stel ik vragen en doen we kleine opdrachtjes. De pure, liefdevolle en spontane momenten die hieruit voorkomen leg ik vast. 

 

Ik neem alle tijd en rust voor de shoot. Ik ga mee in het ritme van jullie kindje; van voeding tot aan het badritueel. Kleine details van jullie kindje, zoals de kleine handjes en voetjes, leg ik vast en vereeuwig ik voor altijd!


Andere moeders zeggen..

Lifestyle newbornshoot Hendrik ido ambacht

Bo: 

"Hele leuke fotograaf die je goed op je gemak weet te stellen. Zelfs al had onze 10 dagen jonge dochter haar dag niet, ze heeft alle goede momenten vastgelegd! We vonden de foto's zo mooi dat we niet konden kiezen. Echt een aanrader als je op zoek bent naar iemand die een mooie herinnering voor je kan vereeuwigen!"

Spontane newbornshoot buiten in het bos in breda

Raquel:

 "Marloes is erg professioneel en oprecht. De reden dat ik juist bij Marloes een foto shoot wilde doen is omdat ik zo slecht ben met 'geposeerde-portret fotos'. Dit is bij Marloes absoluut niet het geval. Alles verloopt heel erg soepel en natuurlijk en dat zie je terug komen in de foto's. Ze nam echt de tijd en straalde veel rust uit tijdens het fotograferen. Dit gaf een hele fijne en ontspannen sfeer."

lifestyle gezinsshoot rotterdam

Sanne: 

"Marloes maakte prachtige foto’s van onze pasgeboren tweeling en ons. Ze nam de tijd en we voelden ons enorm op ons gemak. We zijn haar enorm dankbaar voor het geweldige eindresultaat!"


Herinnering van jullie kleintje


Mini teentjes, kleine donshaartjes en een uitgebreid gaapje. Ja, het is zo cliché maar zo waar; de tijd vliegt. Vooral die eerste weken vragen veel liefde, zorg en aandacht. Mooie, bijzondere en 'eerst keer' momenten.


zekerheden als je een lifestyle newbornshoot boekt!

 

  1. Geen kledingstress want van te voren ontvangen jullie een tipboekje met kledingadvies en tips voor tijdens de shoot.

  2. Ik volg het ritme van jullie baby! Komt er een troost- of voedingsmoment tussendoor, geen probleem! Ik neem alle tijd tijdens een newbornshoot. 

  3. Betaal alleen voor jouw favoriete foto's die je zelf hebt gekozen uit een selectie. 

  4. Ik sta voor professionaliteit. Elk jaar investeer ik in mentoring en workshops om mijzelf te blijven ontwikkelen!

  5. Gewoon bij jullie thuis in jullie vertrouwde omgeving. Geen gestylde shoot maar puur en heel persoonlijk. 

  6. Op een ongedwongen en ontspannen manier maak ik foto's van jullie pasgeboren baby en jullie kersverse gezin.

  7. Snelle levering. Binnen 2 weken na de shoot ontvangen jullie een ruime online galerij met zorgvuldig bewerkte foto's.

  8. Door mijn werk in een kinderdagverblijf en als moeder van twee jonge kids heb ik veel ervaring met kinderen. Tijdens de fotoshoot stel ik leuke vragen en ik laat ze kleine opdrachtjes doen. 

  9. Ik ben erg flexibel. Als de baby eerder of later geboren wordt is dat geen probleem en verzetten we de datum.


Tarieven

Basis

 

___

 15 bewerkte digitale bestanden

(zelf kiezen uit een selectie)

 

Meer foto's zijn mogelijk

voor €7 per extra foto

Inclusief BTW

Exclusief €0,30 per km buiten Dordrecht


€ 347

 

Uitgebreid

 

___

Alle bewerkte digitale bestanden

(minimaal 60)

 

 

 

Inclusief BTW

Exclusief €0,30 per km buiten Dordrecht


€ 436

 


Newbornshoot oud beijerland

Danielle

"Wij hebben inmiddels twee shoots bij Marloes gehad, een zwangerschap- en newbornshoot. Voor beide shoots nam Marloes de tijd en wist ons op ons gemak te stellen. Ook met kinderen is Marloes erg geduldig en leuk, onze 4 jarige die afwisselend wel en niet op de foto wilde, wist Marloes toch op een leuke manier te motiveren!

Beide shoots kregen wij erg snel geleverd in een enorm mooie galerij, omdat wij van beide shoots alle foto’s en de bewerking hier van zo mooi vonden hebben we bij beide shoots alle foto’s bijgekocht.

Marloes is echt een aanrader, een volgende shoot gaan wij zeker weer bij haar boeken!'


Boek nu direct een lifestyle newbornshoot

____

 

newbornshoot dordrecht