Wedding time

YEAH! Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Jullie dag moet een dag worden om nooit te vergeten! Een prachtige jurk, een gaaf pak, veel liefde, familie, een toffe styling en natuurlijk iemand die dit allemaal vastlegt! De fotograaf!

Ik ben Marloes, 29 jaar, getrouwd met Pim en moeder van Noud (4) en Saar (2). Samen met onze bruine labrador genaamd ‘Brownie’ wonen wij in Dordrecht.

Creatief, spontaan, open, outgoing, enthousiast en perfectionistisch zo zou je mij kunnen omschrijven.

Ik hou van echte momenten, spontaan en ongedwongen op de foto. Foto's waardoor je later weer terug in het moment komt en die dag opnieuw beleeft!

Ik ben bruidsfotograaf in Dordrecht maar ik fotografeer bruiloften door heel Nederland zoals Eindhoven, Tilburg, Breda, Gouda en Utrecht. Ik leg jullie dag vast als een soort van dagboek. Waarschijnlijk zijn jullie zo aan het genieten dat sommige details aan jullie voorbij gaan. Met mijn oog voor detail zorg ik dat alles op jullie dag wordt gefotografeerd. Die traan van je moeder tijdens de ceremonie, de slappe lach tijdens een grappige speech, het onderonsje met oma. Jullie genieten en ik maak foto’s en vertel jullie verhaal doormiddel van de foto's.

 

Bruidegom

Het is mogelijk om een loveshoot met korting te boeken. Leuk om elkaar alvast te leren kennen, te wennen om voor de camera te staan en ook heel leuk om deze foto's te gebruiken voor de uitnodiging!

Na de bruiloft ontvangen jullie:

- Gratis mini-album van 15x15 cm. Mogelijkheid om dit uit te bereiden! 

- Binnen 3 dagen de eerste preview van ongeveer 20 foto's

- Jullie uiteindelijke selectie foto's binnen 6 weken in een mooie online galerij én op een usb stick

- Extra selectie in zwart-wit

- Bij 6 uur fotografie minimaal 200 foto's

Investering: vanaf 1395 euro voor 6 uur fotografie, inclusief btw, inclusief reiskosten.

 

Wil jij mijn trouwbrochure ontvangen voor nog meer informatie, tips en checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Vraag dan gratis mijn trouwbrochure aan! 

Super leuk dat je interesse hebt in mijn trouwbrochure. Ik geef je met alle liefde meer informatie. Omdat ik maar een maximaal aantal bruiloften aanneem per jaar, en ik vanaf december op zwangerschapsverlof ben, heb ik nog maar 1 plekje voor 2022. 

Bruiloft gouda

Wij hebben Marloes gevraagd voor onze bruiloft omdat we de sfeer in haar foto's zo mooi vonden. En we hebben er geen moment spijt van gehad! We zijn super blij met het resultaat! Marloes is spontaan en gezellig en denkt goed mee. We raden haar zeker aan!

- Tjeerd & Annerie